KUNSKAP SOM BYGGER SÄKRA BYGGSTÄLLNINGAR, UTBILDNING SOM BYGGER TRYGGA MEDARBETARE

Alla våra ställningsbyggare är utbildade, auktoriserade och certifierade enligt Ställningsentreprenörernas Branschorganisation (STIB) och FallSafe. Vi arbetar systematiskt och målinriktat för att skapa en säker byggarbetsplats för våra medarbetare, kunder och samarbetspartners. Det gör vi bland annat genom att använda checklistor som hjälper till att förebygga risker och olycksfall, och att kontinuerligt följa upp vår arbetsmiljöpolicy. Vi ser säkerheten som en del i vårt långsiktiga hållbarhetsarbete, för en bransch med företag som bryr sig om sina medarbetares trivsel och trygghet är en bransch som får människor att må bra i många år.

Så skapar vi en säker byggarbetsplats

För oss är det en självklarhet att ställningsbygge kräver kunskap. Och det får man genom utbildning och erfarenhet. Alla våra ställningsmontörer är utbildade på yrkeshögskola eller hos privata utbildningsföretag. De kan första hjälpen, hållfasthetslära och hur man bygger avancerade ställningar. Dessutom har de rätt kläder och utrustning för att kunna göra jobbet på ett säkert sätt.

FallSafe-certifierade ställningsbyggare

FallSafe är experter på utrustning och utbildning som skyddar mot fallolyckor. Våra medarbetare är utbildade och certifierade av FallSafe, vilket innebär att de har lärt sig att rädda en kollega som hänger medvetslös i selen.